Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Ini adalah kali kedua saya join kontest anjuran Cik Tom. Dulu dah ada join sekali. Dan ini adalah kali pertama saya nak join balik kontest setelah beberapa lama saya mendiamkan diri dari menyertai sebarang kontest. Dan insyallah akan saya sertai kontest yang lain-lain pula nanti.

Kontest kali ini, Cik Tom mengarahkan semua peserta untuk komen di tentang blog Cik Tom, ciktom.com. Apa yang ingin saya komen? Rasanya tiada apa sangat yang ingin saya komenkan di sini. Tapi dah disuruh komen saya komen lah juga kan.

Bagi saya blog Cik Tom ada gayanya yang tersendiri. Setelah seberapa lama saya mengikuti perkembangan Cik Tom ni. Saya lihat Cik Tom ada gaya penulisan yang tersendiri, berbeza dengan orang lain. Dan berani saya katakan blog Cik Tom juga berbeza dari blog kebanyakan blogger cewek yang lain, yang banyak menonjolkan muka mereka pada blog dengan posing yang bermacam-macam gaya rasa dan perisa.Bahasa mudahnya menggedik.

Blog Cik Tom kalau biasa saudara sekalian baca beliau banyak mengenegahkan tutorial-tutorial yang amat bagus bagi blogger-blogger baru. Dan tak kurang juga dengan perkongsian resipi yang bermacam-macam dari Cik Tom, cewek Terengganu ini.

tomato
Tomato – Cantik luar cantik juga dalamnya. Jika diperah banyak khasiatnya. Begitulah blog Cik Tom, banyak manafaat yang berguna dalamnya.

Yang lebih saya salute Cik Tom ini adalah kehebatan beliau dalam menjana pendapatan online yang sama hebat nya dengan blogger kacak se-Malaya, Tuan Titan. Saya pula, masih belum mencapai tahap mereka berdua ini. Pandangan saya Cik Tom pasti akan menjadi blogger yang berjaya.

Interface blog CIk Tom bagi saya tiada apa yang kurang. Sudah cukup menarik dan mudah untuk dilayari.

Tentang Exabytes, saya bukanlah pelanggan Exabytes. Pendapat saya tentang Exabytes, adalah servis nya sememangnya mahal. Dan saya yakin bayaran yang mahal itu adalah setanding dengan servisnya yang cekap dan mantap. Semestinya bukan?

Itu sajalah untuk kali ini. Sekian dulu.

“Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes.”

 

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku.... Contest SEO kembali lagi kali ini adalah Contest
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Ini adalah Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahimsila maklum,
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... 2012 akan berlalu meninggalkan daku. Sungguh cepat sekali
(Visited 20 times, 1 visits today)

Author: DaddyDee

Penulisan untuk perkongsian ilmu dan memberi inspirasi kepada diri dan pembaca sekalian. Blog kecil ini hanyalah salah satu sumber perkongsian dari penulis.

14 thoughts on “Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.