Rentak Menulis

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Sudah 3 hari kita melalui tahun 2013, bagaimanakah permulaan tahun 2013 saudara sekalian? Permulaan saya agak huru-hara. Sekejap kacak sekejap selebet, sekejap corot sekajap naik. Ada saja perkara yang best dan tak best yang terpaksa saya dengar dalam 3 hari ini.

Rentak Menulis
Rentak Menulis

Rentak menulis blog juga agak perlahan di awal tahun 2013 ini. Susah juga nak dapatkan kembali rentak menulis yang seperti dulu. Mencungkil idea juga bukan senang, itu sememang saya akui. Sukar untuk menulis untuk menarik para pembaca semua.

Bak kata tuan Titan, ‘Menulis dengan jiwa’. Itu adalah antara yang paling sukar. Untuk menjiwai tulisan itu. Saya masih belum berada di tahap itu.

Setakat ini saya masih menulis pengalaman saya dan perihal yang boleh saya kongsikan dengan pembaca, mencuba sebaiknya untuk menyampaikan setiap maklumat. Diharap maklumat disampaikan adalah tepat. Dan yang paling penting adalah cuba untuk mengelakkan ‘fitnah’.

Harapnya saya akan segera mendapat rentak untuk menulis kembali dengan segera. Harap dapatlah nanti tersenarai sebagai 10 blogger terbaik Malaysia.

Ramai yang tanya 'Apa kau buat boleh kurus camni?'. Jawapan aku mudah saja 'Nekad'. Pendek
Kalau dilihat rakyat Malaysia semakin ramai yang suka melancong, tak kiralah dalam atau luar negara.
(Visited 27 times, 1 visits today)

Author: DaddyDee

Penulisan untuk perkongsian ilmu dan memberi inspirasi kepada diri dan pembaca sekalian. Blog kecil ini hanyalah salah satu sumber perkongsian dari penulis.

8 thoughts on “Rentak Menulis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.