Ahmadfaizal.com – supercomel tidak terkalah

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku…

Ahmadfaizal.com pasti ramai yang kurang arif dan kenal dengar brader otai ini, tapi kalau disebut Tuan Titan atau earncent pasti ramai yang mengenalinya. Seorang blogger yang salama ini cukup terkenal dengan cendol tidak terkalah. Tapi ini lain pula ceritanya sebab ini adalah mengenai blog sisi lain beliau iaitu ahmadfaizal.com.

Contest Review Tak Terkalah
Contest Review Tak Terkalah

Saya sebenarnya tidak tahu apa nak diampu, nak dibodek, nak dikipas atau diaircond dengan Tuan punya blog Ahmadfaizal.com ini agar saya jadi pemenang Contest Review Tak Terkalah beliau. Saya tidak pandai mereview blog orang lain sebab blog sendiri pun saya masih tidak khatam untuk mereviewnya.

Tapi sebab syaratnya memerlukan saya membuat entri ini maka saya buatkan juga lah untuk memenuhi peraturan Contest Review Tak Terkalah ini. Jap saya bacakan mentera jampi serapah sekepundek scrapers sekejap agar tuan rumah nampak saya sebagai pemenang.

Blog ahmadfaizal.com yang supercomel
Blog ahmadfaizal.com yang supercomel

Blog ahmadfaizal.com ini lebih kurang saja dengan blog earncent bagi sayalah, cuma masih ada bezanya. Gaya bahasa dan pendekatan yang tuan tanah kedua-dua blog ini gunakan adalah sama. Gaya bahasa pasar stail rocker jambu ala-ala Rimba Bara dalam Rock beli ikan termenung di pasar tani Gua Musang. Kekadang gaya gothic rock pun ada saya tengok. Hahaha. Gaya bahasa yang bersahaja yang pasti mesra di mata pembaca.

Pedas, ya kekadang ada juga pedas blog ahmadfaizal.com ini. Biasalah pedas sesekali, lepas pedas pekena sejuk pula, ais cendol. Pasti layan. Kekadang boleh buat pembaca kena penyakit semput sebab gelak sorang-sorang.

Layout blog rasanya saya tak perlu nak komen. Blogger otai macam beliau memang biasa menggunakan layout yang simple tapi menggoda bagai Megan Fox baru keluar dari mulut Megatron. Memang ayu habis dan tangkap leleh.

Bab ranking alexa, saya rasa tak payah saya ulas panjang sangat. Blogger hebat macam Tuan Titan yang sudah hustler dalam bab SEO ni pastinya mempunyai ranking alexa yang padu. Rankin dunia #89,426 dan Ranking Malaysia #326 ketika entri blog ini di taip. Sifu Titan kasi perturun ilmu sikit, boleh ke?

Saya sudah tidak tahu apa lagi nak dikipas Tuan Ahmadfaizal.com yang supercomel lagi. Jadi saya stop di sini dulu buat hari ini. Cukup sampai sini.

Contest Review Tak Terkalah ini dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com dan ditaja bersama oleh RahsiaDuitFreeIlaZainalBlackrosehunter, dan Nuristimewa

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Hari ini saya nak kongsikan review ebook Teknik
Asalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua Saudaraku... Telah lama saya berfikir untuk adakan satu giveaway.
(Visited 20 times, 1 visits today)

Author: DaddyDee

Penulisan untuk perkongsian ilmu dan memberi inspirasi kepada diri dan pembaca sekalian. Blog kecil ini hanyalah salah satu sumber perkongsian dari penulis.

8 thoughts on “Ahmadfaizal.com – supercomel tidak terkalah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.