Selamat Hari Raya Aidilfitri…. Saya Dah Dapat Duit Raya

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku….

Yeahhh…. Esok hari raya. Esok hari raya. Esok hari raya. Dum dam dum dam…. Mercun dah mula berbunyi menggamatkan suasana malam raya. Ceria sungguh suasana meraikan kejayaan kita semua.

Seronok melihat anak kecil bermain berlari-lari ceria sambil bermain bunga api. Berkejar-kejaran mereka bermain. Sungguh ceria bagai dunia milik mereka dan tiada masalah. Ceria sungguh.

Syukur alhamdulillah tahun ni dapat duit raya lagi. Tadi terima emel menyatakan saya menang duit raya. Bertuah sungguh badan terima duit raya di malam raya.

image

Ini lah emel yang saya terima sempena hari raya. Menang duit raya tu. Yeahh… pakcik kaya.

Pada yang masih memandu selamat memandu dengan hati hati. Jangan gopoh gopoh. Memandulah dengan mata dan hati. Memandu dengan cermat.

Oklah… Selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin dari DaddyDee.net.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Author: DaddyDee

Penulisan untuk perkongsian ilmu dan memberi inspirasi kepada diri dan pembaca sekalian. Blog kecil ini hanyalah salah satu sumber perkongsian dari penulis.

16 thoughts on “Selamat Hari Raya Aidilfitri…. Saya Dah Dapat Duit Raya”

  1. WOW dpt 3 juta, byk tu……
    Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dalam kelembutan lidah ada keterlanjuran kata, Dalam gurau dan senda ada khalif dan dosa. MOHON AMPUN DAN MAAF DI ATAS SEGALANYA. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf, zahir dan batin. Daripada Kamil Salleh@sensasi2020.
    TQ….
    sensasi2020 recently posted..Salam Aidilfitri 2013My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.