Category Archives: SEO Eyriqazz vs Denaihati

Real Superhero

Enjoy of this video. There are something from this superhero would like to share with us.

Take ur time, enjoy the show.

 

After watch this video, I wake up. Wake up from my long longs sleep. Wake up from my rubbish dream. I wake up as a new guy. This superhero has been inspired me so much.

Thanks Nicholas James Vujicic. And also thanks fo Tuan Shamsuddin Kadir who has share with me this awesome video.

 

SEO Eyriqazz vs Denaihati… Let’s pushing up. Never give up to try and try to set in the first page of google search. Be the SUPERHERO for our life and ourself.

Eyriqazz vs Denaihati : Blogger hebat yang menjadi inspirasi

Assalamualaikum dan Salam 1 Inspirasi buat semua

kejayaan, success

Success…Impian kita

Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati semakin merancak sekarang ni. Para blogger sibuk update entri untuk Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati untuk menjadi first page dalam carian google dan memenangi hadiah yang cukup hebat yang ditawarkan oleh penganjur.

Seperti yang kita tahu, blogger denaihati ataupun eyriqazz sememangnya blogger yang hebat. Dari jumlah follower mahupun income blog.

Dan ramai lagi blogger lain yang hebat kat Malaysia ni seperti titan, ciktom, rohaizad, ariffshah, redmummy, abangensem, haniszulaikha dan ramai lagilah.

Jom menangi pelbagai hadiah menarik.

 

Daddydee pula hanyalah blogger picisan. Blogger kecilan saja.

Cemburu? Jealous? Ya, memang saya cemburu dengan kejayaan mereka.

iPhone5…Jadi antara yang pertama memilikinya.

 

Kejayaan mereka semua menjadi sumber inspirasi buat saya untuk terus maju dalam dunia blogging. Untuk terus berusaha, dan berusaha untuk mencapai puncak kejayaan dalam dunia blogging.

Sentiasa berusaha tanpa jemu untuk berjaya.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Eyriqazz vs Denaihati : Sambar T-Shirt Free

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat semua Saudaraku sekalian.

 

Kontest SEO Eyriqazz vs Denaihati makin hari makin rancak. Pelbagai entri diupdate oleh blogger saban hari menggunakan tajuk SEO Eyriqazz vs Denaihati. Pelbagai entri kreatif yang boleh dibaca hanya dengan sekali click menggunakan browser google.com menggunakan keyword Eyriqazz vs Denaihati.

 

Samsung S3 hanya pada harga RM999

Potong-memotong antara blogger-blogger hebat dalam pencarian berdasarkan SEO Eyriqazz vs Denaihati silih berganti hari demi hari. Semua hebat-hebat belaka. Aksi potong memotong ini kekadang dilihat bagaikan satu perlumbaan Drift. Satu perlumbaan yang sihat.

Saat ini entri ini di update, top blog yang dijumpai apabila carian keyword Eyriqazz vs Denaihati dilakukan melalui google.com adalah:

  1. azrijohan.blogspot.com
  2. profhariz.com/
  3. ciktom.com
  4. akmaomar.wordpress.com
  5. sharifdez.blogspot.com
Senarai di atas adalah 5 top blogger yang ditemui menggunakan keyword Eyriqazz vs Denaihati. Nama blog daddydee.net memang tak naik pun jangan risau. Saya memang tak tahu langsung ilmu SEO ini.
Sertai Kontest SEO Eyriqazz vs Denaihati pun sekadar suka-suka saja, sekadar mencuba nasib dan menambahkan ilmu. Dan yang paling penting menambahkan kenalan dan sahabat. Indah sungguh dunia blogging kalau kena caranya. Kalau tak kena caranya, pun hebat juga, panas bontot dikejar sana sini dek kerana kesalahan.
Hidup ini biarlah orang kenang kita kerana jasa dan pahala, bukan kerana kehebatan dosa kita.
giveaway jebengotai.com

T-Shirt Free dari JebengOtai.com

 

Dalam kerancakan kontest SEO Eyriqazz vs Denaihati, Tuan JebengOtai telah bermurah hati dengan menganjurkan satu giveaway yang sangat cun melecun. Habuannya adalah T-Shirt M7 seperti dalam gambar di atas. Sungguh menarik bukan. Cepat turut sama kita sertai Giveaway JebengOtai.com yang menarik ini.

Kalau yang perempuan tu rasa T-shirt ini, tak berkenan sangat, bolehlah hadiahkan kepada Suami atau Boyfriend ataupuun Secret Admirer. Kalau tak pun, hadiahkan saja pada saya, saya sangat-sangat-sangat sudi menerimanya.

 

 

Giveaway JebengOtai ditaja oleh Earncent.comNurmisnanBudak FeldaCik TomHati PuteraShaharilBumilangkawi.com danLangkawihomestay.net.

 

Rumah Tangga : Tips Bila Keluar Dengan Kawan

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Saudaraku Sekalian.

Alhamdulillah. Badan makin sihat. Walaupun kepala masih stim je. Macam baru lepas telan ubat batuk. Selsema memang suatu yang menyiksakan.

Dek kerana selsema Kursus Jom Kurus tak dapat saya join. Maaf PuanBee. Nak update blog untuk kontest SEO Eyriqazz vs Denaihati pun tak diupdate.

 

 Ayuh bersama kita selamatkan penyu.

 

Bila search keyword Eyriqazz vs Denaihati tiada pun blog daddydee.net yang naik. Dan blog no 1 untuk keyword Eyriqazz vs Denaihati silih berganti. Makin rancak nampaknya kontest Eyriqazz vs Denaihati ni serancak mood nak sambut bulan Ramadhan. Bagi yang belum habis ganti puasa, cepatlah ganti.

Broadband terlaju di Malaysia.

Berbalik kepada tajuk entri kali ini iaitu Tips Bila Keluar Denagan Kawan. Saya walaupun dah kahwin selalu juga keluar minum dengan kawan-kawan (lelaki saja), lepak sampai awal malam, sampai pukul 11 hingga 12 malam. Kalau zaman bujang biasalah sampai 3 pagi. Semenjak dah berkahwin ni, control lah sikit ya tingkah laku.

Biasanya lepak dengan kawan-kawan lama ini buatkan kita tak sedar masa berlalu, dan kekadang boleh terlajak masa dek kerana rancak bersembang. Terlupa sekejap isteri di rumah.

Sesetengah Isteri akan selalu call. Bukan sebab jealous. Tapi sebab sayangkan suami. Takut apa-apa jadi pada suami. Ya lah, malam hari, macam-macam boleh terjadi.

Jadi dalam situasi begini ada tips nya, supaya kita ingat dan supaya tak bergaduh dengan bini. Merana kalau gaduh dengan bini ni. Hehehe

Tipsnya adalah :

  1. Letakkan handphone kita ditempat yang mudah di lihat dan kita sedar. Seperti atas meja. Walaupun pakai 3310 mahupun Samsung Galaxy S3, letak je atas meja, bukan mahu menunjuk tapi senang, dan mudahkan kita terperasan apabila ada call atau SMS dari bini masuk.
  2. Kuatkan volume bunyi handphone. Kuatkan bunyi handphone supaya kita boleh sedar akan bunyi handphone kita apabila call atau SMS dari bini masuk.
  3. Tukar bunyi ringtone. Tukar bunyi ringtone kepada bunyi yang unik, seperti suara kerbau ke, bunyi belalang mengawan ke, bunyi bas brek emergency ke atau mana-mana bunyi yang unik. Janji bila ringtone itu berbunyi kita boleh sedar.
  4. Kuncikan jam. Kuncikan jam bukan untuk kita nak bangun tidur saja. Tapi nak bangunkan kita supaya sedar kita dah janji dengan isteri untuk balik pada sekian waktu. Bersembang dengan kawan ni memang syok. Ralik bak kata orang Kelate.

Itu antara tips bila keluar dengan kawan yang boleh diguna pakai ketika kita keluar bersama kawan tanpa membawa bini. Bila bawa bini lain pula tipsnya, nanti saya kongsikan.

Tips ini bukan tunjukkan kita takut bini. Tapi sayangkan bini. Bukan senang nak pujuk bini / isteri merajuk ni. Dan susah orang lelaki kalau isteri merajuk.

Bukan cam lirik lagu ‘Madu Tiga’:

Isteri tua merajuk
Balik kerumah isteri muda
Kalau dua-dua merajuk
Ana kahwin tiga

Bukan semua orang mampu nak kahwin tiga. Kalau mampu dan berani, apa salahnya. Baik halal dari yang haram.

Sekian, terima kasih.

Eyriqazz vs Denaihati

Assalamualaikum dan Salam Juara Buat Saudaraku Sekalian

 

Eyriqazz vs Denaihati??

Dua nama besar dan hebat dalam dunia blogger Malaysia (Melayu khususnya) iaitu Tuan Eyriqazz dan Tuan Denaihati. Kedua-dua blog ini telah lama saya follow dan baca sejak dari blog ini belum lagi wujud dan saya menggunakan blog yang satu lagi.

Tuan Eyriqazz sepertimana yang kita semua kenali di blog beliau iaitu www.eyriqazz.com yang sememangnya dikenali dengan tagline ‘Great Teacher Onizuka‘. Beliau merupakan antara blogger Melayu yang saya kenal yang memang sakan membuat duit melalui blog. Boleh dikatakan antara blogger yang berjaya. Setahu saya juga beliau banyak mendapat sponsor post dari Nuffnang. Beberapa kali jugalah saya terbeliak biji mata bila beliau pampang cek yang diperolehi dari blog beliau. Sememangnya sangat awesome.

Saya pernah bersua dengan Tuan Eyriqazz kalau tak silap lah di Gatsby Blogger Gathering di Berjaya Times Square anjuran Nuffnang beberapa tahun lepas. Itulah first and last jumpa Tuan Eyriqazz. Lepas ni kalau jumpa memang banyak soalan saya nak korek dari beliau. Nak tanya perihal kejayaan beliau dalam dunia blogging.

Eyriqazz vs Denaihati

Manakala, Tuan Denaihati sepertimana yang kita tahu blog beliau iaitu www.denaihati.com memang amat terkenal. Dan telah lama saya follow blog beliau yang terkenal dengan tagline ‘Hidup Untuk Memberi‘. Dan sepanjang saya membaca dan mengikuti blog beliau memang banyak yang telah beliau berkongsi dengan blogger lain seperti duit dan ilmu. 

Tuan Denaihati juga telah banyak mendapat sponsor post dari pelbagai syarikat besar. Beliau memang menjadi idola saya dalam dunia blogging.

Setakat ini saya masih belum dapat bertemu dengan Tuan Denaihati, isyallah satu hari nanti jika diizinkan tuhan pasti akan bertemu juga.

 

Eyriqazz vs Denaihati…… Siapa lagi hebat? Saya rasa dua-dua lagi hebat, masing-masing mempunyai kekuatan dan follower yang tersendiri. Tapi Tuan Eyriqazz ada kehebatan lain iaitu menjadi salah seorang dari Ahli Kelab Fatin Liyana. Heheheh…

Eyriqazz vs Denaihati….. Siapa lagi kacak? Saya rasa dua-dua adalah kacak. Sama bermisai yang melambangkan kekacakan dan kelelakian dua blogger hebat ini.

 

 

Sekian untuk kali ini.

 

Berminat nak sertai kontest ‘Eyriqazz vs Denaihati’ boleh lah bersama kita sertai dan meriahkan lagi cabaran SEO ini.

 

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my ,  Blogr.my ,  ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com ,  Hatiputera.com ,  Papamifz.com , Mksyahir.blogspot.comBoladaily.com , BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net dan Vitaminsemulajadi.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...