Jangan Beli Ebuku Teknik SEO Merah Jambu

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Jangan beli ebuku Teknik SEO Merah Jambu, sejujur saya cakap jangan beli ebuku ini. Ulang lagi. Jangan beli! Jangan beli! Jangan beli!

Teknik SEO Merah Jambu
Teknik SEO Merah Jambu
Teknik SEO Merah Jambu

Saya menyesal beli buku ini? Tidak sama sekali. Pelaburan RM 100.00 untuk mendapatkan sebuah buku yang berilmu memang tidak akan saya sesal sama sekali. Seperti yang saya tegaskan sebelum ini pelaburan untuk ilmu adalah yang paling menguntungkan.

Kenapa jangan beli ebuku Teknik SEO Merah Jambu? Sebab kalau anda beli anda pasti akan menyesal. Kerana kalau anda praktikkan apa yang ditulis pasti anda telah lama menjana wang melalui apa jua program yang anda sertai seperti Titan.

Kalau ada beli buku ini anda akan didedahkan dengan kekencangan pendapatan Titan dari program-program yang beliau sertai. Memang akan tenganga tengok pendapatan beliau. So, baik tak payah tengok.

Jadi kesimpulannya jangan beli ebuku Teknik SEO Merah Jambu. Ok lah, nak sambung baca ebook SEO Merah Jambu sebelum pergi sembahyang Jumaat. Tata…

Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan

Review Ebook Teknik SEO Merah Jambu

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Hari ini saya nak kongsikan review ebook Teknik SEO Merah Jambu yang sibuk diperkatakan yang telah ditulis oleh mamat cendol banting. Ya, buku ini sudah ada dalam simpanan saya. Dan saya sudah kasi selak sikit sikit.

Gambar Tokey Ebook Teknik SEO Merah Jambu
Gambar Tokey Ebook Teknik SEO Merah Jambu

Disini saya nak kongsikan pasal ebook ini, kasi review ebook Teknik SEO Merah Jambu ini. Ebook ini dibahagikan kepada 2 part iaitu:

  • Teknik SEO Merah Jambu
  • Missing Chapter

Part 1 Teknik SEO Merah Jambu kita akan didedahkan dengan perjalanan penulis dalam melakukan sales dan perkara asas SEO. Pelbagai pendedahan di buat di dalamnya. Yang mana menjadi rahsia pakar SEO dan Affiliate selama ini.

Untuk Part 2, penulis bergurau senda sedikit. Saya rasa penulis mengikut peribahasa kalau tak dipecahkan ruyungnya manakan dapat sagunya. Oleh kerana, penulis adalah seorang cikgu maka di ujilah pembacanya dengan soalan matematik tahap gaban. Memang mengujakan menjawab soalan matematiknya macam mejawab seolan kaedah berangka rasanya.

Selepas menyelesaikan soalan barulah dapat Part 2 iaitu Missing Chapter. Dalam ini akan didedahkan rahsia sulit. Nak tahu apa rahsia sulit ini:

Dapat kan Teknik SEO Merah Jambu

Semua orang boleh berjaya sama ada mahu atau tidak saja.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... 'Wah, dah jadi blogger sekarang?' Tegur seorang kawan
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan

Jobdirumah : siapa pun boleh buat duit dari rumah

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua…

Buat duit dari rumah dengan laptop saja
Buat duit dari rumah dengan laptop saja

Sekarang semua orang adalah pengguna internet baik dilayar dari smartphone mahupun laptop atau komputer. Tidak kira umur baik tua muda atau dewasa pasti menggunakan internet.

Berita baik untuk pengguna internet, jobdirumah.com menawarkan satu skim kerja amat mudah dengan modal kecil tapi menjamin pulangan yang lumayan.

Dengan bayaran RM50 kita akan dapat sertai jobdirumah.com. Bayaran ini adalah untuk yuran proses.

Selepas mendaftar kita akan dibenarkan login dan memilih kerja yang sesuai dengan kita. Setiap kerja pasti ada komitmen nya sama juga dengan jobdirumah.com. Kerja yang diambil perlu disiapkan dalam jangka masa yang ditetapkan dan untuk dapatkan kerja ini kita perlu menang bid. Kalau rajin pasti akan boleh.

Buat duit dari rumah mulakan sekarang
Buat duit dari rumah mulakan sekarang

Jadi tiada lagi yang mustahil, pelajar sekolah, pelajar ipt, cikgu, pensyarah, penganggur, tukang cuci dan sebagainya semua boleh buat duit dari rumah dengan jobdirumah.com asalkan kita ada akses internet dan komputer.

Setakat RM 50 apa lah sangat, digunakan untuk melabur untuk dapatkan wang tambahan poket untuk kita juga belanja awek-awek comel. Tak akan nak orang perempuan belanja orang lelaki kot malu.

Jom buat duit dari rumah boleh dapat duit lebih untuk kita buat belanja pergi SPA.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Seorang sahabat telah mengajak saya untuk menyertai satu
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua saudaraku... Terdapat 3 Golongan orang kaya iaitu: 1. Mengorbankan
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Ingat lagi pada tahun 2007 semasa saya mula

Buat Duit Dengan Blog: Belum Rezeki Daddydee.net

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku…

Bulan ini adalah bulan yang agak murah rezeki bagi daddydee.net sebenarnya. Saya telah menerima dua jemputan untuk menghadiri dua event yang bagi saya agak menarik dan mengujakan. Almaklumlah, ini merupakan dua event pertama yang saya dijemput untuk menghadiri sejak berblog dengan daddydee.net.

buat duit dengan blog
buat duit dengan blog

Kalau bukan rezeki kita, tetap tidak menjadi rezeki kita. Itu yang saya terpaksa terima. Kedua-dua jemputan ini saya terpaksa tolak kerana satu event adalah pada waktu kerja yang mana pada masa sama saya terpaksa hadiri satu mesyuarat penting dan satu lagi event saya terpaksa tolak sebab ada kelas ganti pada hari event tersebut. Kedua-duanya di luar perancangan. Itulah kalau belum rezeki kita tidak akan jadi milik kita. Belum masanya untuk saya buat duit dengan blog ini. Belum rezeki.

Saya juga agak kecewa kerana tidak dapat join dua event yang dianjurkan oleh Tuan Denaihati.  Memang nak sangat pergi ke event anjuran Tuan Denaihati untuk menambah ilmu dan kenalan. Apa boleh buat belum rezeki saya.

Insyallah mulai minggu hadapan dan dua bulan akan datang saya agak free. Dua bulan tempoh cuti semesta, jadi kalau ada sesiapa nak ajak join event ke apa insyallah akan saya penuhi selama dua bulan ini. Sebelum saya kembali kepada hidup abnormal saya yang tiada Sabtu dan Ahad.

Jika ada sesiapa yang sudi untuk menjemput saya bolehlah hubungi saya di daddydee.net{@}gmail{dot}com.

Dragon Ball z semamangnya salah satu komik besar yang banyak mempengaruhi diri aku, dan ramai
2017 dah melabuhkan tirainya. Dan 2018, langkah baru akan mulakan dengan rentak baru. Sejarah hanya
Bila sebut Jumanji aku teringat zaman tonton guna VHF. Memang best filem Jumanji akibat satu
Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad
Satu ketika dulu di bengkel M ‘Bang, abang punya arm ni lari sikit. Alignment dah