Plan Celcom First Pembohong….

Semalam saja Up satu status di Facebook pasal bengang dengan Plan Celcom First, yup berkenaan Celcom First. Boleh kata semalam sesi meluah perasaan di Facebook. Hahaha…

Ini adalah bulan kedua, saya kena benda ni, dan rasanya akan proceed hingga selamanya kalau servis level Celcom masih lagi macam ni. Dan ini kali kedua saya bermasalah dengan Celcom dulu tahun 2008.

Sememangnya saya memang banned Celcom dari hidup saya. Pernah pengalaman guna Celcom Pospaid pada tahun 2008 gitu kalau tak silap. Kes masa tu kes kita set kredit limit tapi tiada langsung notification pasal kita sudah exceed kredit limit.

Plan Celcom First Pembohong

Ok, balik pada kes yang baru ni pula guna Plan Celcom First. Ya, Celcom antara yang menawarkan Plan yang murah. RM85 sebulan dapat 10gb data (5gb weekdays dan 5gb weekend) dan Unlimited Calls.

10gb besar tu. Walaupun split kepada dua weekend dan weekday tapi masih mengecewakan. Yes, mengecewakan.

Semalam dapat mesej notification kali kedua pada bulan kedua, saya guna Plan Celcom First ni sudah 3 bulan.

Continue reading “Plan Celcom First Pembohong….”

Kalau dilihat rakyat Malaysia semakin ramai yang suka melancong, tak kiralah dalam atau luar negara.
Aku memang jenis malas bersenam sebenarnya, dari zaman belajar memang aku malas senaman. Sekadar sesekali
Muay Thai sekarang ini semakin mendapat liputan meluas di dunia. Kalau tengok pun TV1 pun
Untuk menjadi seorang yang cemerlang, seseorang itu perlu meletakkan harga diri yang tinggi. Dalam hidup