Jumanji Sangat Menghiburkan

Bila sebut Jumanji aku teringat zaman tonton guna VHF. Memang best filem Jumanji akibat satu board mainan nama Jumanji, kelam kabut satu bandar akibat keluarnya pelbagai binatang menyerang bandar.

Jumanji Menghiburkan
Jumanji Sangat Menghiburkan

Memang banyak aksi kelakar untuk filem Jumanji tahun 1995 lakonan mantap Robbie William.

Jumanji Sangat Menghiburkan

2017, Filem Jumanji ditayangkan dengan elemen yang baru iaitu Jumanji Welcome To The Jungle. Dan filem ni pergi menonton sebab permintaan buah hati saya. Kikiki.

Masih mengekal konsep yang sama iaitu game, kalau dulu game board sekarang game board sudah tukar jadi game consol (versi katrij).

Continue reading “Jumanji Sangat Menghiburkan”

2017 dah melabuhkan tirainya. Dan 2018, langkah baru akan mulakan dengan rentak baru. Sejarah hanya
Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad
Satu ketika dulu di bengkel M ‘Bang, abang punya arm ni lari sikit. Alignment dah

Review Power Rangers The Movie

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Semakin lama semakin slow pula nak tulis review me-review ni. Bukan saja review filem, cerita pasal makanan pun slow. Eh eh rasanya memang saya dah slow menaip sekarang ini. Hahaha… Tapi mulai April 2017 ni ada hasrat baru, seminggu akan cuba publish sekurangnya 4 entri. Kita cuba 4 dulu sebab April kan. Hahahaha.

Power Ranger The Movie
Power Ranger The Movie

2017 ni memang tahun yang agak hype bagi saya teruja nak tonton banyak movie yang best di panggung sekarang ini. Hahaha… Paling tak sabar nak tengok Fast 8 minggu depan, dan juga filem filem perang antara Marvel dan DC.

Continue reading “Review Power Rangers The Movie”

Kali ini berkesempatan untuk menonton Justice League dengan wife dan anak-anak. Ikutkan kehendak abang Haiqal
Dom Is Back. Seperti yang saya katakan dalam entri sebelum ini, Fast And Furious 8
Takeo Kukuchi jenama fesyen di Jepun Jenama fesyen Jepun Takeo Kikuchi
Eddie Putra adalah salah satu photografer yang amat aku segani. Dia memang antara legend lah.