Review Power Rangers The Movie

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Semakin lama semakin slow pula nak tulis review me-review ni. Bukan saja review filem, cerita pasal makanan pun slow. Eh eh rasanya memang saya dah slow menaip sekarang ini. Hahaha… Tapi mulai April 2017 ni ada hasrat baru, seminggu akan cuba publish sekurangnya 4 entri. Kita cuba 4 dulu sebab April kan. Hahahaha.

Power Ranger The Movie
Power Ranger The Movie

2017 ni memang tahun yang agak hype bagi saya teruja nak tonton banyak movie yang best di panggung sekarang ini. Hahaha… Paling tak sabar nak tengok Fast 8 minggu depan, dan juga filem filem perang antara Marvel dan DC.

Continue reading “Review Power Rangers The Movie”

Kali ini berkesempatan untuk menonton Justice League dengan wife dan anak-anak. Ikutkan kehendak abang Haiqal
Dom Is Back. Seperti yang saya katakan dalam entri sebelum ini, Fast And Furious 8
Bila sebut Jumanji aku teringat zaman tonton guna VHF. Memang best filem Jumanji akibat satu
Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad