Switch On Enjoy Mood

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…..

Sekian lama meninggalkan blog daddydee.net ini, jarang update entry baru dilakukan dan lagi jarang aktiviti blogwalking yang saya lakukan sekarang dek kerana sibuk dengan belajar dan urusan offline. Mulai malam ini saya boleh switch on enjoy mood buat sementara, cuti tidak panjang pun tapi cukup untuk bertenang sebelum memulakan sem baru.

Hari ini tamatlah paper ke 4 saya petang tadi, paper terakhir saya sem ini. Tempoh bercuti ini tidaklah lama sangat tapi cukuplah untukbsaya rehat walaupun tidak rehat sangat kerana perlu siapkan paper saya. Buat sikit sikit agar tak kelam kabut bulan depan.

Insyallah saya akan kembali aktif dan tumpukan perhatian pada blog saya. Buat sesiapa yang nak mengajak saya untuk aktiviti hujung minggu insyallah saya akan turut sertai jika berkelapangan. Kalau ada program sudi sudilah ajak saya.

Sudi sudilah ajak saya ya. Saya dah switch on enjoy mood ni.

Posted from WordPress for Android

2017 dah melabuhkan tirainya. Dan 2018, langkah baru akan mulakan dengan rentak baru. Sejarah hanya
Bila sebut Jumanji aku teringat zaman tonton guna VHF. Memang best filem Jumanji akibat satu
Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad
Satu ketika dulu di bengkel M ‘Bang, abang punya arm ni lari sikit. Alignment dah