Tag Archives: giveaway

RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua…

The only Glamorous MrJocko dengan bermurah hati ingin menawarkan baucer Papa Johns Pizza bernilai RM50 bagi 3 peserta bertuah.

RM50 tu tidak lah besar mana tapi sudah mampu untuk jamu satu keluarga (4 orang) makan pizza sekenyangnya. Jadi sudah boleh jimat duit poket RM50. Boleh juga digunakan untuk buat parti buih parti hari lahir, betul tak?

RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com

RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com

Apa yang perlu dilakukan adalah amat mudah sekali iaitu:

Syarat-Syaratnya :
1. Buat satu entri pendek bertajuk “RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com” dan linkkan ke entri ini.
2. Klik G+
3. Tinggalkan permalink entri anda di komen entri ini..
4. Selesai.
Tarikh tutup pada 11.59 pagi, Isnin, 16 September 2013.
Pemenang akan di umumkan pada jam 8.00 malam, Isnin, 16 September 2013.
Tiga (3) pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan random dan akan menerima RM50 Voucher Coupon Papa Johns Pizza yang akan dihantar menggunakan Poslaju.
(Sumber : MrJocko.com)

 

Apa tunggu lagi jom sertai bukan susah pun. Jootawan MrJocko tengah baik ni….hehehehe

Malam Penentuan Untuk Giveaway Daddydee.net

Assalamualaikum dan Salam Syawal buat semua saudaraku…

Giveaway Daddydee.net akan ditutup tepat jam 12 malam ini. Kalau ada lagi yang nak sertai amatlah dialukan. Walaupun hadiahnya tidaklah seberapa mana, tidak se gah hadiah ‘Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati’.

Giveaway daddydee.net

Giveaway pertama dari Daddydee.net

Jutaan terima kasih kepada semua saudara-saudari saya yang telah sudi membuang masa untuk membuat review ringkat untuk mereview blog Daddydee.net yang tidak seberapa ini. Saya suka dengan penyetaan saudara-saudari semua. Berikut adalah senarai penyertaan terkini:

  1. keretahitam
  2. jebengotai
  3. budakfelda
  4. sop
  5. hafizmohd
  6. irsah
  7. akmaomar
  8. Mungkin saudara/saudari…

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi turut sama. Saya amat hargai sesangat. Semua review saya telah baca dan boleh katakan semuanya adalah amat hebat sekali. Tiada satu pun yang tidak hebat.

Berdasarkan review-review yang berguna ini, insyallah akan saya tingkatkan lagi prestasi blog ini. Sebenarnya ilmu saya dalam blogging masih terlalu kurang dan melalui review saudara-saudari akan dapat tambahkan ilmu saya. Terima kasih banyak-banyak.

Saya masih belum menentukan cara untuk mengadili lagi, kalau susah sangat saya nak pilih, saya guna Random.org boleh?

Sekian, terima kasih.

 

Update : Giveaway Pertama Daddydee.net

Asalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua Saudaraku…

Telah lama saya berfikir untuk adakan satu giveaway. Dan baru hari ini berpeluang dan ada sedikit idea untuk mengadakan giveaway ini. Harap adalah yang sudi turut serta.

Syarat-Syarat:

  1. Buatkan satu entri review ringkas tentang blog ini (daddydee.net). Saudaraku bebas untuk perkatakan apa saja tentang blog ini. Nak kritik ke, caci ke, puji ke, baling tomato ke, semua boleh. Janji tulisan itu mestilah asli, jujur dan ikhlas.
  2. Letakkan backlink entri ini dalam entri tersebut. Masukkan ayat ini dalam penghujung entri anda ‘Giveaway Pertama daddydee.net tajaan bersama pondokkecil.com. ‘
  3. Like fanpage daddydee.net dan add twitter @daddydeedotnet (Kalau sudi la…Tiada paksaan)
  4. Submitkan entri penyertaan saudara sekalian dalam ruangan komen dibawah. Tarikh tutup : 25 Ogos 2012 jam 12 malam.
  5. Penilaian pemenang akan dibuat berdasarkan review terbaik. Review terbaik adalah review yang terasa berkenan  oleh admin.

 Hadiahnya :

Tempat Pertama x 1 : 2 Pas Wayang GSC (Expire: 25 Sept 2012) + RM 35.00

Tempat Kedua x 1 : RM 20.00

Tempat Ketiga x 3 : RM 10.00

Hadiah wang tunai akan di bank-in ke akaun pemenang. Manakala, Pas wayang akan di pos.

 

Senarai Peserta:

Update : Pertambahan nilai hadiah. Terima kasih kepada Tuan Hafizul (pondokkecil.com) kerana sudi menjadi penaja.

PS: Kalau ada yang sudi nak jadi penaja bersama boleh lah berhubung melalui emel saya. Sekian.