Nak Buat Kad Bisnes Sempoi?

Assalamualikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Kad bisnes sememangnya satu keperluan bagi kita untuk menjalankan urusniaga walaupun dalam dunia moden lagi teknologi ini, sekeping kertas kad bisnes pasti lebih berguna berbanding kaedah moden lain. Tidak kira bisnes apa, kedai makan, kedai besi buruk, kedai jual kangkung, kedai mainan, kedai tamiya, kedai kopi mahupun blogger semua sekarang ini perlukan kad bisnes bagi memudahkan urusan.

Kenapa kad bisnes perlu? Kad bisnes perlu untuk memudahkan kita berurusan, dalam kad bisnes akan tercatat maklumat ringkas tentang kita (contact information) dan perniagaan kita. Dengan ada dua maklumat ini senanglah kita untuk menghubungi seseorang itu.

Saya juga suka kumpul kad bisnes, bukan apa bila sampai masa koleksi kad bisnes ini memang diperlukan. Sebagai contoh hari ini ada orang beri satu kad bisnes jalankan bisnes sewa lori, kita rasa tak guna pun contact dengan dia tapi tak mengapa simpan kad itu. Mana tahu satu hari kita nak pindah rumah atau pun saudara nak pindah opis boleh kita berikan contact tersebut. Kan?

kad bisnes daddydee.net
kad bisnes daddydee.net

Kad bisnes yang kekadang dah rasa terlalu kaku atau design lama, ingin mencuba design baru? atau Belum ada kad bisnes? Kad bisnes kurang menarik? Nak buat kad bisnes sempoi? Bolehlah cuba untuk kontek brader Hafizzy Aziz, atau di fanpage FizGraphic atau di blog beliau FizGrahic.Com. Brader ni pasti memberikan khidmat terbaik untuk mereka kad bisnes sempoi untuk anda.

Dragon Ball z semamangnya salah satu komik besar yang banyak mempengaruhi diri aku, dan ramai
2017 dah melabuhkan tirainya. Dan 2018, langkah baru akan mulakan dengan rentak baru. Sejarah hanya
Bila sebut Jumanji aku teringat zaman tonton guna VHF. Memang best filem Jumanji akibat satu
Hari ni pergi RHB Bank, pasal kad dah kena block. Rupanya dah kena tukar kad
Satu ketika dulu di bengkel M ‘Bang, abang punya arm ni lari sikit. Alignment dah