RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua…

The only Glamorous MrJocko dengan bermurah hati ingin menawarkan baucer Papa Johns Pizza bernilai RM50 bagi 3 peserta bertuah.

RM50 tu tidak lah besar mana tapi sudah mampu untuk jamu satu keluarga (4 orang) makan pizza sekenyangnya. Jadi sudah boleh jimat duit poket RM50. Boleh juga digunakan untuk buat parti buih parti hari lahir, betul tak?

RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com
RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com

Apa yang perlu dilakukan adalah amat mudah sekali iaitu:

Syarat-Syaratnya :
1. Buat satu entri pendek bertajuk “RM50 Papa Johns Pizza Give Away dari MrJocko.com” dan linkkan ke entri ini.
2. Klik G+
3. Tinggalkan permalink entri anda di komen entri ini..
4. Selesai.
Tarikh tutup pada 11.59 pagi, Isnin, 16 September 2013.
Pemenang akan di umumkan pada jam 8.00 malam, Isnin, 16 September 2013.
Tiga (3) pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan random dan akan menerima RM50 Voucher Coupon Papa Johns Pizza yang akan dihantar menggunakan Poslaju.
(Sumber : MrJocko.com)

 

Apa tunggu lagi jom sertai bukan susah pun. Jootawan MrJocko tengah baik ni….hehehehe

Assalamualaikum dan Salam Syawal buat semua saudaraku... Giveaway Daddydee.net akan ditutup tepat jam 12 malam
Assalamualaikum dan Salam Ispirasi buat Semua... Syukur. Syukur Alhamdulillah. Dengan nikmat dan kurnianya masih lagi
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... Konvesyen Usahawan Muslim 2013

Pemenang Giveaways Pertama Daddydee.net

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi….

Senarai peserta bagi Giveaways Pertama Daddydee.net adalah :

  1. keretahitam
  2. jebengotai
  3. budakfelda
  4. sop
  5. hafizmohd
  6. irsah
  7. akmaomar

Terima kasih atas semua peserta di atas. Sememangnya apabila di baca semua review yang dilakukan semuanya hebat-hebat belaka. Tidak dinafikan. Dan alhamdulillah dengan review jujur akan saya gunakan untuk meningkatkan blog Dadddydee.net yang tidak seberapa ini.

Senarai Pemenang Giveaway Daddydee.net
Senarai Pemenang Giveaway Daddydee.net

Pemenang Pertama : jebengotai

Pemenang Kedua : akmaomar

Tempat Ketiga :

  1. sop
  2. hafizmohd
  3. irsah

Terima kasih buat kesemua peserta. Diharapkan para peserta dapat menghantar emel kepada saya di daddydee.net[@]gmail.com dengan maklumat berikut iaitu nama penuh dan akaun bank.

*Pas wayang akan di poskan kepada Tuan JebengOtai esok. Insyallah.

pondokkecil.com

Tidak lupa juga jutaan terima kasih buat Saudara Hafizul (Pondok Kecil) yang telah menjadi penaja bersama. Terima kasih banyak-banyak.

Mohon maaf atas kelewatan pengumuman ini. Maafkan hamba.

Sekian, terima kasih.

 

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Pada zaman saya sekolah dahulu, di kawasan luar
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Jumaat lalu, selesai saja solat Jumaat, saya seperti
Assalamualaikum dan Salam Ispirasi buat Semua... Syukur. Syukur Alhamdulillah. Dengan nikmat dan kurnianya masih lagi
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Hari Raya bakal menjelma tidak sampai lagi 10

Malam Penentuan Untuk Giveaway Daddydee.net

Assalamualaikum dan Salam Syawal buat semua saudaraku…

Giveaway Daddydee.net akan ditutup tepat jam 12 malam ini. Kalau ada lagi yang nak sertai amatlah dialukan. Walaupun hadiahnya tidaklah seberapa mana, tidak se gah hadiah ‘Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati’.

Giveaway daddydee.net
Giveaway pertama dari Daddydee.net

Jutaan terima kasih kepada semua saudara-saudari saya yang telah sudi membuang masa untuk membuat review ringkat untuk mereview blog Daddydee.net yang tidak seberapa ini. Saya suka dengan penyetaan saudara-saudari semua. Berikut adalah senarai penyertaan terkini:

  1. keretahitam
  2. jebengotai
  3. budakfelda
  4. sop
  5. hafizmohd
  6. irsah
  7. akmaomar
  8. Mungkin saudara/saudari…

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi turut sama. Saya amat hargai sesangat. Semua review saya telah baca dan boleh katakan semuanya adalah amat hebat sekali. Tiada satu pun yang tidak hebat.

Berdasarkan review-review yang berguna ini, insyallah akan saya tingkatkan lagi prestasi blog ini. Sebenarnya ilmu saya dalam blogging masih terlalu kurang dan melalui review saudara-saudari akan dapat tambahkan ilmu saya. Terima kasih banyak-banyak.

Saya masih belum menentukan cara untuk mengadili lagi, kalau susah sangat saya nak pilih, saya guna Random.org boleh?

Sekian, terima kasih.

 

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Sedih dan kecewa dengan kekalahan pasukan Harimau Malaya
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua saudaraku... Tahniah, Tahniah, Tahniah. Tahniah buat pasukan Harimau Malaya.
Assalamulaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Sekarang ini masih ramai yang menilai dari warna

Rezeki di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum dan Salam Ispirasi buat Semua…

Syukur. Syukur Alhamdulillah. Dengan nikmat dan kurnianya masih lagi mampu menggerakkan tulang empat kerat dan masih mampu menghirup udara segar di pagi ini. Suatu nikmat yang tidak tenghingga kerana usia kita masih ada hari ini.

Bulan Ramadhan kali ini juga amat bermakna bagi saya. Syukur yang amat sangat.

Menang Giveaway JebengOtai

Keputusan telah 5hari diumumkan iaitu 1Ogos lepas. Dan ini keputusan penuhnya :

Senarai Penuh Pemenang Giveaway JebengOtai

Alhamdulillah buat pertama kalinya menang tempat pertama tu. Rasa seperti menang pingat emas olympic pun ada. Heheheh…

Jawabnya Raya tahun ni boleh lah bergaya sakan dengan baju M7. Biar jeles budak sekampung. Walaupun, saya bukanlah drifter ataupun racer saya juga peminat sukan permotoran, jadi kira boleh la tu kan untuk bergaya dengan T-Shirt M7 yang dimenangi nanti.

Selain itu, dapat juga satu pakej Deluxe Hosting Serverfreak, yang ni memang buat saya blur sangat. Blog daddydee.net ni pun baru saja nak bernafas. Sekrang ni dah dapat lagi satu hosting baru. Wah….sakan ni. Tambah lagi satu bini la lepas ni, jadi bini no 3, harap bini paling tua tidak merajuk. Kepada mam besar juga jangan lah merajuk kalau laki mu lepas ini busy berblogging. Heheheeh…

Sudah rezeki. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Sekarang ini tengah memikirkan apakah domain yang mahu digunakan dan apakah niche yang nak ditekankan dalam blog baru itu nanti. Mungkin juga akan gunakan domain asal yang dirancang untuk daddydee.net iaitu haiqal.net. Mungkin….Dan Insyallah blog baru akan saya hadiahkan buat Isteri yang tersayang. Kasi Isteri tersayang surprise melalui blog. Ok tak??

Apapun terima kasih saya ucapkan buat JebengOtai dan semua penaja iaitu Earncent.comSjiehanPuan BeeNurmisnan,KartikelAkhiyyBudak FeldaCik TomHati PuteraShaharil,PapaMifzBumilangkawi.com dan Langkawihomestay.net

 

 Giveaway Pertama dari Daddydee.net

Saya juga telah membuat satu giveaway. Walaupun hadiahnya tidaklah segempak Giveaway dari JebengOtai dan Contest Seo Eyriqazz vs Denaihati, saya harapkan akan ada yang sudi untuk menyertainya.

Syarat utamanya adalah membuat satu entri review ringkas tentang blog daddydee.net. Review yang ringkas dan membina kalau boleh. Bukan pujian saja, saudara juga boleh mengkritik. Review tidak bermakna pujian akan mendapat markah tambah dan krtitikan akan ditolak markah. Tidak sama sekali. Keduanya akan saya nilai sebaiknya.

Tujuan utama saya membuat Giveaway ini tidak lain tidak bukan iaitu untuk meningkatkan lagi kualiti blog saya dan menambahkan lagi ilmu berblogging. Selain dari menambah kenalan alam maya juga.

 

Sekian terima kasih.

 

PS: Menunggu mam besar untuk ke Chow Kit.

 

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku..... Syukur alhamdulillah. Ada yang sudi memandang pada blog
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku.... Hak kita tapi bukan milik kita? Apakah itu?
Nampak tak naga tu? Garang tak? Nampak tak logo Espirit tu? Stapler tu bukan hadiah,