Gadjet Impian Playstation 4 dan GoPro Hero 4

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Dua gadjet impian saya pada tahun 2015 adalah Playstation4 dan GoPro Hero 4. Dua gadjet unik ini menjadi sasaran utama untuk tahun 2015.

Kenapa dua Gadjet ini menjadi gadjet impian saya?

Saya memang seorang kaki game sejak dari zaman kanak-kanak lagi, teringat zaman sekolah rendah saya sering kena marah dengan ma abah sebab tak tidur malam berjaga sebab main game Playstation. Game kegemaran saya pastinya PES dan Tekken.

Gadjet Impian PS4 Bundle Batman
Gadjet Impian PS4 Bundle Batman

Bila dah dewasa dah jadi seorang ayah, hobi bermain video game tetap subur di hati saya. Keinginan untukbermain game masih ada, nafsu pada game masih membuak-buak. Tambahan pula bila tengok resolusi grafik game Playstation 4 yang memang awesome.

Maaf walaupun kaki game, PC game bukan pilihan saya kecuali Red Alert, Football Manager dan Monopoly. Hehehe…

Gadjet Impian GoPro Hero 4
Gadjet Impian GoPro Hero 4

Walaupun sudah ada DSLR Canon dah hampir 4 tahun, dan sangat berpuas hati dengan jasanya, terutama dalam merakam momen penting dalam kehidupan saya. Momen terpenting adalah saat anak saya membesar. Tapi skill DSLR belum master lagi….Kecewa.

DSLR membenarkan saya untuk kreatif dalam merakam foto tapi tidak terlawan dengan feature unik yang ada pada GoPro Hero 4 yang sangat hebat. Kecil cili padi yang padu dan jitu mampu merakam dari pelbagai sudut yang hebat. Dan paling best kalau dapat merakam saat lakukan aktiviti lasak.

DSLR nak selfie dan selfiesh susah sikit tapi mudah kalau guna GoPro kan? Hehehe… Mana tau dengan GoPro akan bantu saya jana wang guna Instagram pula. Hehehehe….

Harapnya tahun 2015, saya dapat memiliki dua gadjet impian saya ini.

Impian untuk miliki Superbike masih saya simpan.

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Apakah matlamat tukar kerja?
Assalamualaikum dan Salam Inpirasi buat semua saudaraku... Perang gadget dua gergasi gadget mobil terbesar dunia
Bila aku melihat remaja sekeliling aku hari ini aku rasa aku semakin tua. Semakin dunia
Bulan puasa ramai yang cakap tiada masa untuk bersenam. Lagipun mereka katakan badan lemau dan