Beli Backpack Dari Lazada

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku….

Saya memang minat pada outdoor gear walaupun dah lama tak pergi redah hutan sebab kesibukan jadi pelajar sekarang ini. Tapi ia hanya menghalang saya melakukan aktiviti outdoor bukan untuk kumpul barangan outdoor.

Saya memang telah lama nak beli backpack baru untuk kegunaan harian, dan saya memang minat jenis hiking bagpack dan sasaran saya adalah Karrimor Taurus 20 atau Deuter Speedlite. Di Malaysia brand Deuter lebih senang diperoleh berbanding brand lain. Cari punya cari saya terjumpa Karrimor Taurus 20 ada dijual di Lazada. Jadi saya buat keputusan untuk beli backpack dari Lazada.

Panduan membeli dengan Lazada

1) Buka website Lazada dan pilih produk yang di mahukan.

 photo lazada1_zpsbe576661.jpg
Paparan depan Lazada

2) Detail produk pilihan akan dipaparkan.
 photo lazada2_zps1ab3d80d.jpg3) Confirmkan produk yang kita pilih.

 photo lazada3_zpsf011c86d.jpg4) Last sekali isikan alamat dan buat bayaran. Ada dua cara untuk membuat bayaran iaitu dengan menggunakan kad kreadit atau Paypal.

 photo lazada4_zpsd356b88c.jpg5) Selepas pembayaran di buat pihak Lazada akan menghantar emel notifkasi dan tracking number. Apa yang kita perlu buat adalah tunggu barang sampai ke rumah anda.

 photo 20130923_175916_zps5738fd5a.jpg
Taurus 20 sudah ada dengan saya

Memang mudah beli backpack dari Lazada ni, barang juga sampai dalam kadar segera dengan selamat. Barang saya order mengambil masa 3 hari, saya order hari Khamis petang dan barang sampai ke rumah saya pada hari Isnin. Memang efisien sistem pengurusan order di Lazada.

Nota Kaki: iPhone5c juga sudah boleh ditempah di Lazada.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Tips Pembeli Bijak Ketika
Tahniah buat pasukan Harimau Malaya dalam KL 2017. Walaupun tewas pada Thailand dengan 1-0. Kalian
"Abg, sy biasa dengar beberapa pantang larang dalam hutan..macam jgn kencing merata-rata, jgn bercakap besar
Chelsea bersedia untuk memecahkan rekod perpindahan dengan Real Madrid telah bersetuju untuk lepaskan Alvaro Morata.

Elemen Kejutan Untuk Eratkan Cinta Kekasih Halal

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku…

Cinta itu memang indah dan membahgiakan terutama mencintai kekasih halal. Kekasih yang halal dicintai, ditatap dan halal segalanya selepas sahnya akad. Memang indah. Tak percaya tanyalah yang dah ada kekasih halal.

Elemen Kejutan - Semua sukakan kejutan
Elemen Kejutan – Semua sukakan kejutan

Pokok yang tumbuh perlu juga dibajai sesekali perlu juga gemburkan tanahnya, siram jangan sesekali dilupa dan pancaran matahari juga. Kesemua elemen perlu dalam memastikan pokok yang ditanam itu subur segar dan mengeluarkan bunga yang cantik dan berseri.

Begitu juga dengan pokok cinta, benih cinta yang telah tersemai perlu dibajai dan disiram dengan kepercayaan, kasih sayang dan rasa hormat barulah ia bertambah mekar harum. Sesekali elemen kejutan juga diperlukan dalam menyemai benih cinta.

Dalam musim perang gadjet yang tengah menggila sekarang ini, mungkin boleh dijadikan gadjet sebagai hadiah. Pembelian gadjet dalam talian seperti dari laman Lazada mungkin boleh dipilih untuk tambahkan elemen kejutan.

Kenapa beli dalam talian? Kenapa tak beli dari kedai dan bungkus serta berikan saja?

Bagi saya, pembelian secara dalam talian menambahkan lagi rasa suspen dan terharu terhadap penerimannya. Sebagai contoh, orang perempuan biasanya pentingkan tarikh, setiap tarikh satu-satu detik indah mereka akan ingat. Cuba bila sampai tarikh itu jangan ucapkan apa-apa dan hadiahkan apa-apa, tetapi menggunakan perkhimatan belian dalam talian seperti Lazada untuk menghantarkan hadiah gadjet yang dibeli ke pejabat pasangan kita. Pasti pasangan kita akan lebih terharu.

Lagi pula, dari apa yang saya perhatikan sesetengah gadjet yang dijual di laman Lazada adalah lebih murah dari harga di kedai. Jadi kenapa nak habiskan minyak kereta di saat harga minyak petrol tengah mahal dan terperangkap dalam kesesakan, kan mudah kalau beli dari dalam talian saja? Bukan gitu?

elemen kejutan - ada ke yang nak hadiahkan saya iPhone5s
elemen kejutan – ada ke yang nak hadiahkan saya iPhone5s

Bayangkan tengah sibuk dengan tugasan di pejabat, tetiba terima bungkusan hadiah gadjet impian yang dikirimkan oleh kekasih halal anda. Pasti akan tersenyum lebar seharian. Kerana terima gadjet impian tidak terduga dengan cara tak terduga.

Harapnya adalah yang sudi untuk hadiahkan iPhone5s untuk saya. Ada tak?

Bagi pasangan suami isteri bersama adalah sebahagian dari aktiviti mereka, tapi sedarkah kita walaupun sering
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Hari terbaca satu post di laman sosial yang
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Ginseng Untuk Lelaki Sebut
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Benar kata orang tua, Untuk Memikat Hati Suami
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Suami Baran? Saya juga suami yang baran di