Review Power Rangers The Movie

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Semakin lama semakin slow pula nak tulis review me-review ni. Bukan saja review filem, cerita pasal makanan pun slow. Eh eh rasanya memang saya dah slow menaip sekarang ini. Hahaha… Tapi mulai April 2017 ni ada hasrat baru, seminggu akan cuba publish sekurangnya 4 entri. Kita cuba 4 dulu sebab April kan. Hahahaha.

Power Ranger The Movie
Power Ranger The Movie

2017 ni memang tahun yang agak hype bagi saya teruja nak tonton banyak movie yang best di panggung sekarang ini. Hahaha… Paling tak sabar nak tengok Fast 8 minggu depan, dan juga filem filem perang antara Marvel dan DC.

Continue reading “Review Power Rangers The Movie”

Dom Is Back. Seperti yang saya katakan dalam entri sebelum ini, Fast And Furious 8
"Kenapa kerja situ? Bukan ada KWSP pun. Berapa Sen sangat lah gaji. Tiada KWSP tiada
Sebut saja Patin Tempoyak pasti dalam kepala otak kita akan terbayang akan Negeri Pahang. Terutamanya
Ketagihan media sosial antara virus yang sedang tersebar luas dalam masyarakat di dunia hari ini.