Best Of The Best – October 2012

 

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Oktober 2012 sudah pergi meninggalkan kita, buka pula lembaran November 2012. Lagi dua bulan saja lagi 2012 yang tinggal, menjelma pula 2013.

Apapun, saya memang tabik pada semua saudara saya yang hebat kat bawah ni.

Best Of The Best – October 2012

 

 

 

Kalian semua adalah juara.

Dalam gambar itu adalah senarai pengomen tegar blog daddydee.net buat bulan Oktober 2012. Terima kasih banyak banyak buat semua saudaraku yang best belaka.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Arsenal Juara Liga 2013? Kemungkinan sentiasa ada, apa
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Selepas kekalahan kepada Chelsea 2-1 pada hari Ahad
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua... ATM Juara ATM telah muncul

Blog Review : 1 Hari 1 Blog oleh sop.name.my

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Anda kenal Sop Nama Saya? Ok Sop tengah mengadakan kempen Blog Review: 1 Hari 1 Blog. Rajin sungguh Tuan Sop membuat review. Salute pada Tuan SOP.

Blog review ini memang bagus dalam dunia blogging kerana dapat menambahkan lagi network dalam dunia blogging. Ya lah, tak semua pembaca blog orang lain tahu tentang blog kita kan? Tapi bila blog yang kita biasa kunjungi buat review pasti kita akan baca dan kunjung ke blog yang di review itu. Kan dah bertambah visitor dan unique visitor di situ.

Sebagai contoh blog Nor Zilla Sensei. Memang sebelum ini tidak pernah saya kunjungi, tidak pernah ada link sama ada dengan bini muda atau bini tua saya. (tak faham klik sini). Tapi bila blog beliau di review oleh Tuan Sop saya sendiri telah menyinggah ke blog Nor Zilla Sensei. Dah besar sikit kita punya network. Tambah lagi seorang kawan blog. Tak ke begitu?

Selain itu, dengan blog review juga akan dapat membantu menambahkan jumlah backlink. Apa itu backlink? Klik sini untuk lebih lanjut, Tuan OhBudu ada berkongsi. Ini juga akan membantu menaikkan blog Ranking kita kat mata si awek Alexa. Bagi orang lain saya tak tahu lah tapi bagi saya satu kepuasan kalau dapat meningkatkan dan maintance ranking Alexa.

Ok lah, saya rasa itu saja untuk kali ini. Tuan Sop, sudi-sudilah review blog saya.Saudara yang berminat untuk blog nya di review boleh lah klik sini.

Blog Review oleh SOP
Blog Review oleh SOP

Bagaimana hendak sertai blog review ini?
Ikuti syarat mudah berikut untuk sertai blog review seperti berikut:

  • Buat 1 entry bertajuk “Blog Review di blog sop.name.my
  • Masukkan banner┬áBlog Review: 1 Hari 1 Blog pada entry tersebut
  • Sertakan link entry ini pada banner atau entry
  • Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen.

 

 

PS: Saudara sekalian sekiranya berminat untuk review blog ini adalah dipersilakan untuk turut serta dalam Giveaway Pertama Daddydee.net

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... 'Wah, dah jadi blogger sekarang?' Tegur seorang kawan
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Apa khabar semua? Kuala Lumpur telah dilanda jerebu