Bajet 2014 Dan Saya

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Bajet 2014 : Bajet terbaik
Bajet 2014 : Bajet terbaik

Bajet 2014 dikatakan ramai bahawa ianya adalah bajet yang terbaik yang dibentangkan, betul ke? Sebab saya lihat ramai yang update pasal Bajet 2014 ni, kalau tak percaya cuba taip keyword Bajet Terbaik 2014.

Bajet 2014, ramai yang bising gula naik sampai 30 sen. Saya pun mengeluh juga, bukan sebab harga gula naik akan menyebabkan saya tidak mampu membeli iPhone 5s, bukan. Kalau saya nak beli saya beli juga iPhone 5s tu, iPhone bukan guna gula pun. Loan kan ada? Banyak bank boleh beri personal loan, apa ada hal?

Cuma akan agak perit la untuk beli air manis di kedai selepas ini, beli air suam je la. Baik untuk seks. Amalan air suam/panas adalah baik untuk seks.

Apa pula bajet 2014 saya? Saya mahu menjadikan 2014 sebagai titik perubahan saya sempena dengan kenaikan harga gula dan harga petrol yang sudah melambung, saya juga perlukan lambungan gaji dan lambungan nilai simpanan jangka panjang saya.

Bajet 2014 : ini realiti
Bajet 2014 : ini realiti

Insyallah, pada 2014 saya akan menamatkan dunia siswa saya buat setakat ini. Kalau ada rezeki akan kembali lagi saya menjadi siswa tapi tidak tahu lagi bila dan dimana. Selepas menamatkan zaman siswa ini harapnya saya boleh memberi lebih tumpuan kepada tugasan lain saya sebagai penulis blog, agen unit amanah dan insyallah satu projek baru yang masih lagi dalam pembikinan.

Harapnya selepas ini saya boleh aktif dalam komuniti blogger seperti Blooggers dan Denaihati Network, harapnya masiha ada ruang untuk penulis amatur seperti saya dnegan 100uv sahaja. Semoga Allah swt akan mengurniakan saya kecergasan badan dan kecerdasan mental untuk terus menulis dan berkongsi idea di medan ini.

Itu adalah antara Bajet 2014 saya. Ok tak macam ni? Saya pun tak tahu ini bajet ke azam. Ada saya kisah? Heheheh…

Tiada orang lain yang akan ubah saya kalau bukan saya sendiri.

Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Masih tercari-cari produk kesihatan yang sesuai untuk kaum
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Makan Banyak atau Banyak
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Sedikit perkongsian yang saya ambil dari page Dr.MAZA
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Saat Berkasih Sungguh Indah - Ke mana saja

Main Dengan Makcik

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Dulu makcik sangat menyayangi aku, dia sangat baik dengan ku. Boleh kata hari-aku aku main dengan makcik. Makcik pun suka main dengan aku. Aku layan je, siapa tak suka main kan? Tapi kebelakangan ini tidak lagi.

Makcik merupakan anak bongsu yang sangat manja, sama juga dengan aku . Dari segi rupa paras makcik ni memang lawa orang nya, sekali pandang ada ala-ala Heliza Helmi dua kali pandang dah ala-ala supermodel Kate Moss. Memang cantik banget orang kata. Makcik merupakan ulat buku dan banyak masanya di habiskan dengan buku.

>>>Rahsia Jana Duit Dengan SEO<<<

Bermain dengan makcik - Rupa makcik yang iras Heliza Helmi
Bermain dengan makcik – Rupa makcik yang iras Heliza Helmi

Aku biasa tengok makcik habiskan baca satu buku setebal 830 mukasurat dalam masa satu hari, buku yang mampu menjadi senjata ketika diserang anjing dihabiskan dalam masa satu hari. Sangat-sangat wow. Semua buku makcik ada, ada yang dia beli dan ada juga yang dia pinjam antara Sebenarnya Aku Isteri Dia… , Ombak Rindu, Sehangat Asmara, Lagenda Budak Setan dan banyak lagi.

Tapi itu dulu sebelum makcik kenal muka buku. Sejak kenal muka buku, makcik dah slowkan dia punya speed baca buku, lebih banyak dengan muka buku.

Walaupun makcik sudah sibuk dengan muka buku dan buku buku lain termasuk buku lima. Dia tetap ada masa bermain dengan aku. Aku memang suka sangat main dengan makcik. Boleh dikatakan setiap malam aku main dengan makcik.

“Man” panggil makcik setiap kali sebelum tidur dari bilik dia. Aku macam biasalah yang menurut perintah, dengan muka gatal akan terkedek-kedek berlari anak menyelinap senyap-senyap ke bilik makcik.

Masuk saja dalam bilik tidur, aku terus saja terkam makcik.

“Rindu sangat kat Man.” kata makcik memulakan tutur nya.

“Kan best kalau kita boleh setiap masa bersama Man.” sambung makcik membisikkan di telinga kiri aku.

Makcik dengan selamba saja akan mulakan tugasnya. Dia akan belai-belai manja seluruh tubuh aku, usap-usap badan aku dan yang paling aku tak tahan bila dia main belakang leher aku. Aku hanya membiarkan makcik melakukan apa saja yang dia suka. Dia suka, aku lagi suka main dengan makcik.

hidup biar bahagia
hidup biar bahagia

Boleh dikatakan setiap malam kami melakukan aktiviti itu. Biasanya makcik dengan mak ayah dia saja di rumah, hanya kadang-kala saja bila musim cuti akan ramai lah adik-beradik makcik yang lain pulang dengan anak buah mereka. Kalau masa ramai orang makcik, akan senyap-senyap kejutkan aku supaya orang lain tidak perasan.

Tapi kini, semua itu tinggal kenangan. Makcik sudah tinggal di bandar Kuala Lumpur dan mendirikan rumah tangga dan mempunyai dua cahaya mata. Aku juga sudah ketemui pasangan baru iaitu Minah, yang juga kucing betina kesayangan makcik Bedah sebelah rumah dan kami mempunyai dua anak iaitu Hitam dan Putih. Aku sangat bahagia dengan Minah dan anak-anak.

Ok, nanti aku ceritakan macam mana detik perkenalan aku dengan Minah pula. Bye

Bagi pasangan suami isteri bersama adalah sebahagian dari aktiviti mereka, tapi sedarkah kita walaupun sering
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Masih tercari-cari produk kesihatan yang sesuai untuk kaum
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Makan Banyak atau Banyak
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Sedikit perkongsian yang saya ambil dari page Dr.MAZA
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Saat Berkasih Sungguh Indah - Ke mana saja

Seluar Jeans Skinny Boleh Jejas Prestasi Seks?

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Jeans Skinny adalah salah satu trends yang sedang melular kebelakangan ni. Ramai golongan muda mudi suka pakai jeans skinny jeans yang kononnya untuk kelihatan lebih sexy dan bergaya sebab nampak kaki slim bukan bagak. Pakai jeans skinny baru lah lebih rock macam Steven Tylor (Aerosmith), Kirk Hammet (Metallica) dan juga Amy Search, baru lebih phewitttttt…. Tapi persoalannya adakah jeans skinny boleh jejas prestasi seks?

'Gua lagi sexy dari lu' kata Kirk
‘Gua lagi sexy dari lu’ kata Kirk

Orang Malaysia terutamanya orang Melayu amat mementingkan prestasi seks, percaya atau tidak itu adalah kenyataan. Boleh kata kunci utama yang di cari oleh pengguna internet Malaysia? Dan lihat berapa ramai yang menjual ‘ubat kuat’ yang kononnya boleh meningkatkan prestasi seks di internet sekarang ini baik blog mahupun laman sosial? Pembeli ubat kuat ramai ke, mesti ramai pembeli sebab itu ramai juga penjualnya. Lagipun orang kita lebih suka membeli ‘ubat kuat’secara online mahupun offline daripada berjumpa doktor sakit tuan atau puan. Apa pun nasihat saya jika sakit jumpa doktor. TITIK.

Seluar Jeans Skinny Boleh Jejas Prestasi Seks?

Rahsia Hubungan Seks
Rahsia Hubungan Seks

Seluar jeans skinny memang membahayakan kesihatan baik lelaki mahupun perempuan, terutama kepada organ seks kita.

 

Untuk lelaki, pemakaian jeans skinny yang telalu lama akan menyebabkan buah zakar (testis) berpintal, lemah pundi kencing dan jangkitan pada saluran kencing. Apabila seluar terlalu ketat (skinny jeans) dipakai, ia akan menyebabkan saraf terhalang dengan sperma tidak dapat bergerak secara bebas. Jika keadaan terlalu kritikal boleh menyebabkan saluran tersimpul dan memerlukan pembedahan pemotongan saluran berkenaan di lakukan. Dan jika lebih bernasib baik, buah zakar itu kemungkinan perlu dibuang jika keadaan terlalu mudarat.

Skinny jeans boleh bahayakan kelelakian dan jejas prestasi seks
Skinny jeans boleh bahayakan kelelakian dan jejas prestasi seks

Selain itu, pemakaian seluar ketat boleh menyebabkan penghasilan jumlah sperma yang rendah. Selain itu pemakaian seluar ketat akan menyebabkan suhu buah zakar meningkat, di mana menurut kajian suhu normal buah zakar adalah 36.5 darjah cecius. Penghasilan sperma yang baik dan sihat memerlukan pengudaraan dan suhu yang sempurna.

Bagi perempuan pula, pemakaian jeans skinny akan menyebabkan jangkitan kulat pada faraj. Kesan ini adalah sama bagi pengguna G-String yang boleh mengakibatkan jangkitan kulat pada faraj.

Oleh itu, fikirkan kesihatan sebelum berfesyen. Jangan kerana menjadi hamba fesyen kita menderita di kemudian hari.

PS : Pak cik pakai baju pagoda dengan kain pelikat je. Nyaman gitu.

 

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua... Bila isteri membebel Hari ini,
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Sedikit perkongsian yang saya ambil dari page Dr.MAZA
Assalamulaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Saat Berkasih Sungguh Indah - Ke mana saja