Kecapi Kejayaan Dengan Blog Daddydee.net : Pencapaian Terbaik Setakat Ini

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku…

Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan Ramadhan dan tak lama lagi kita akan meraikan kedatangan Syawal yang di nanti. Pasti kita sudah tidak sabar untuk kecapi kejayaan mengharungi bulan Ramadhan yang penuh berkat. Hari ini, pejabat sudah mulai kosong dan jalan raya juga mulai lenggang. Sudah ramai yang telah bersantai di desa bersama keluarga tercinta, saya insyallah esok akan bergerak pulang.

Pada 25 Julai lalu, saya ada menulis entri Mendaki Puncak Alexa Guna Teknik SEO Terhebat, memang ranking blog saya sebelum ini agak teruk. Sedikit demi sedikit puncak alexa saya daki menggunakan teknik SEO Merah Jambu. Masa ini daddydee.net kecapi kejayaan dengan capai ranking bawah 2000 Malaysia.

Hari ini pada 5 Ogos 2013, ranking alexa blog daddydee.net telah berjaya berada di ranking bawah 1000 ranking Malaysia. Syukur alhamdulillah pencapaian terbaik buat saya buat masa ini. Walaupun orang lain telah lama mencapainya, bagi daddydee.net ini kali pertama merasa ranking bawah 1000. Sebelum ini hanya tengok ranking orang lain sahaja.

ranking alexa blog daddyde.net august
ranking alexa blog daddyde.net august

Ranking terkini adalah 178,486 bagi dunia dan 967 bagi Malaysia. Alhamdulillah….semoga kejayaan demi kejayaan akan daddydee.net kecapi.

Bagaimana saya lakukan semua ini adalah:

  • Post entri sekerap yang mungkin
  • Rajin blog walking dan balas comment
  • Cuba mempraktikkan teknik SEO Merah Jambu

Apa itu Teknik SEO Merah Jambu? Bagus sangat ke?

Teknik SEO Merah Jambu adalah satu ebook pendedahan oleh blogger terhebat tentang bagaimana cara beliau mencapai segala yang beliau mahu. Pendedahan rahsia sulit yang diamalkan oleh blogger terhebat ini dalam ebook beliau. Dan yang paling penting adalah The Missing Chapter dalam ebook ini.

Ebook Teknik SEO Merah Jambu, mahal sangat? Nilai RM 100.00 bagi saya tidaklah mahal mana sebenarnya. Bukan sebab saya kaya atau saya bergaji besar dan mampu mebayar nilai itu. Bukan. Saya memang sanggup bayar berapa saja untuk ilmu. Tapi percayalah nilai RM 100.00 untuk ebook Teknik SEO Merah Jambu amat berbaloi untuk ilmu dan rahsia yang dikongsikan di dalamnya.

Ebook semuanya pembohong? Semasa saya mula berblog pada tahun 2007, ebook masih sedikit untuk ebook Berbahasa Malaysia. Kebanyakkan ebook berbahasa English. Saya pun sangkakan ebook adalah pembohong pada mulanya tapi apabila saya membelinya buat kali pertama saya telah ‘Jatuh Cinta’. Ini kerana ebook biasanya satu perkongsian yang lebih tulus ikhlas tidak kira ianya percuma atau berbayar kerana ia ditulis berdasarkan pengalaman sebenar penulis. Bak kata orang putih ‘The Real Case Study’.

Teknik SEO MErah Jambu boleh bantu kumpul dana untuk kahwin
Teknik SEO MErah Jambu boleh bantu kumpul dana untuk kahwin

Tak mampu nak beli Ebook Teknik SEO Merah Jambu? Tak mampu beli tak mengapa, orang lain tak rugi kita sendiri yang rugi. Di sini saya nak kongsikan satu cara untuk kumpul duit untuk beli ebook RM 100.00 ini. Caranya adalah dengan membatalkan janji temu dengan awek, biasanya sekali janji temu katakan kita berbelanja RM50.00, jadi kalau kita batalkan dua janji temu maknanya RM100.00 sudah terkumpul. Kan dah mampu beli ebook ini.

Awek lari bila batal temu janji? Apa ada hal, dengan modal RM 100.00 kita mampu jana lebih banyak RInggit Malaysia. Bukan setakat seorang awek, berpuluh awek boleh kita dapat bila dompet sudah tebal. Kalau kena caranya, dengan menggunakan teknik SEO Merah Jambu kita mampu menampung kos perkhawinan, hilang awek dapat isteri. Dapat yang halal lagi.

Dapatkan salinan ebook Teknik SEO MErah Jambu hari ini.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat semua saudaraku... Top 10 bagi Bulan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku.... Hari ini saya ingin kongsikan pengalaman saya berurusan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan

Kejayaan Milik Mereka Yang Mahukan Kejayaan

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan kejayaan pasti kejayaan mendampingi mereka. Kejayaan milik mereka yang mahukan kejayaan yang berusaha untuk berjaya. Ingat motto biasa digunakan zaman sekolah dahulu Úsaha Tangga Kejayaan”, motto lama yang releven sampai bila-bila kerana tiada lift atau eskalator untuk berjaya kecuali kita anak somebody.

Tips dari master SEO
Ritchie Parker - Kejayaan milik mereka yang mahukan kejayaan
Ritchie Parker – Kejayaan milik mereka yang mahukan kejayaan

Sebelum ini saya ada menulis tentang Nick Vujicic dan Natalia Partyka, kini saya terbaca pula kisah seorang jurutera Nascar tanpa tangan, iaitu Richie Parker. Semua pergerakan beliau adalah menggunakan bahu, dagu dan kaki.

Richie Parker, 30, sememangnya meminati kereta dari remaja lagi. Walaupun ramai yang menasihati beliau agar lebih menggunakan bas atau taxi, Parker tetap berdegil dan berkeras untuk memandu. Kini beliau memiliki sebuah Chevy SS 1964 dan memandunya.

Apa yang membuatkan saya lagi kagum dengan Parker ni adalah beliau mampu melakukan rekabentuk kejuruteraan hanya dengan menggunakan kaki. Saudara boleh lihat dalam video dibawah ini.

Seperti kata Parker “I don’t listen too much to people who tell me I can’t do something”. Sememangnya benar, kalau kita telalu mendengar kata negetif yang dilontarkan kepada kita, kita pasti akan tersungkur. Tapi kalau kita tidak mendengar kata mereka kejayaan pasti milik kita.

Dalam dunia blog juga ramai mereka yang hebat seperti Adik Deno. Apa hebarnya Adik Deno ni? Pergi pada blog beliau dan baca kisah dia.

Jadi tiada yang mustahil dalam hidup ini, sebenarnya asalkan kita mahu kejayaan pasti kita miliki. Ingat kejayaan milik mereka yang mahukan kejayaan.

Kalau Titan boleh jana duit menggunakan affiliate siapapun boleh berjaya dengan sistem affiliate atau apa sistem sekali pun. Asalkan kita mahu berjaya. Nak tahu rahsia kejayaan hebat Titan disini. Ebook dimana Titan kongsikan segala rahsia kejayaan beliau selama ini. Jadi semua orang pun boleh berjaya asal mahu dan tidak putus asa.

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku..... Syukur alhamdulillah. Ada yang sudi memandang pada blog
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... 'Wah, dah jadi blogger sekarang?' Tegur seorang kawan
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan

Kombinasi Hebat Untuk Buat Duit Dari Rumah

Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku…

Siapa tidak mahu duit angkat tangan? Saya rasa rata-rata pembaca blog ini mahu duit dan perlukan duit. Perlukan duit untuk menampung keperluan harian  dan simpanan masa depan.

Buat Duit Dari Rumah
Buat Duit Dari Rumah

Buat duit dari rumah kalau dahulu pasti kita memikirkan hal nak buat karipap, cekodok, bahulu, buah melaka, putu bambu dan sebagainya untuk dipasarkan dan mulakan satu bisnes sendiri. Memang satu langkah yang bagus, tak percaya boleh cuba dapatkan rahsia bisnes putu bambu hebat.

Tutup dulu cerita bisnes dan balik pada maksud asal tajuk hari ini iaitu tentang buat duit dari rumah dengan menggunakan internet. Sambil duduk lepak dirumah atau cafe sambil mengadap blog, facebook dan candy crush saga dalam masa yang sama menjana wang secara pasif? Ini suatu yang hebat. Dan ia bukan dongengan.

Jana wang sehingga RM3000 sebulan dengan hanya mengadap internet selama beberapa jam sehari. Pasti suatu yang amat marvellous.

Apa yang anda lakukan hanya dapatkan dua kombinasi hebat ini yang pasti membantu anda menjana wang dari internet iaitu Job di rumah dan Ebook Teknik SEO Merah Jambu. Dua kombinasi ini akan membantu anda menjana wang dari internet.

Jangan tunggu orang lain mendahului kita mulakan langkah pertama kita dengan melanggan dua produk terhangat di Malaysia. Mungkin dengan Job di rumah dan Ebook SEO Merah Jambu menjadi loncatan untuk empayar duit internet anda. Ayuh.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... 'Wah, dah jadi blogger sekarang?' Tegur seorang kawan
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan

Review Ebook Teknik SEO Merah Jambu

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku…

Hari ini saya nak kongsikan review ebook Teknik SEO Merah Jambu yang sibuk diperkatakan yang telah ditulis oleh mamat cendol banting. Ya, buku ini sudah ada dalam simpanan saya. Dan saya sudah kasi selak sikit sikit.

Gambar Tokey Ebook Teknik SEO Merah Jambu
Gambar Tokey Ebook Teknik SEO Merah Jambu

Disini saya nak kongsikan pasal ebook ini, kasi review ebook Teknik SEO Merah Jambu ini. Ebook ini dibahagikan kepada 2 part iaitu:

  • Teknik SEO Merah Jambu
  • Missing Chapter

Part 1 Teknik SEO Merah Jambu kita akan didedahkan dengan perjalanan penulis dalam melakukan sales dan perkara asas SEO. Pelbagai pendedahan di buat di dalamnya. Yang mana menjadi rahsia pakar SEO dan Affiliate selama ini.

Untuk Part 2, penulis bergurau senda sedikit. Saya rasa penulis mengikut peribahasa kalau tak dipecahkan ruyungnya manakan dapat sagunya. Oleh kerana, penulis adalah seorang cikgu maka di ujilah pembacanya dengan soalan matematik tahap gaban. Memang mengujakan menjawab soalan matematiknya macam mejawab seolan kaedah berangka rasanya.

Selepas menyelesaikan soalan barulah dapat Part 2 iaitu Missing Chapter. Dalam ini akan didedahkan rahsia sulit. Nak tahu apa rahsia sulit ini:

Dapat kan Teknik SEO Merah Jambu

Semua orang boleh berjaya sama ada mahu atau tidak saja.

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat Semua Saudaraku... 'Wah, dah jadi blogger sekarang?' Tegur seorang kawan
Assalamualaikum Dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Blogger sebagai kerjaya? Bolehkah kita jadikan blogger sebagai
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Syukur Alhamdulillah, kita sudah hampir ke penghujung bulan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan

Belajar SEO : Tak Tahan Godaan Kitab SEO Merah Jambu

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera buat semua…

Kalau dah jenis dahagakan ilmu memang pasti akan tertewas akhirnya dengan godaan Kitab SEO Merah Jambu, memang tidak daya lagi saya melawan godaan ini. Memang nyata akhirnya saya tertewas.

Jom Belajar SEO dengan Kitab SEO Merah Jambu

Demi untuk memantapkan lagi blog Daddydee.net ini, dan innsha-allah akan ada satu lagi blog baru akan menyusul. Blog baru ini masih lagi peringkat perancangan, buat masa sekarang saya mesti mantapkan dahulu blog ini. Dengan itu, saya nekad untuk mendapatkan ebook ini untuk belajar SEO dan memantapkan ilmu SEO saya.

KItab SEO Merah Jambu
SEO untuk tingkatkan trafik

Saya harap dengan adanya ebook ini akan membantu saya untuk tingkatkan traffik blog saya yang segan-segan ini. Dan adalah satu bonus jika ebook ini akan membantu saya untuk menjana wang.

Bagi sesiapa yang berminat untuk belajar SEO boleh dapatkan kitab SEO Merah Jambu ini. Pelaburan untuk ilmu adalah pelaburan paling menguntungkan. Nanti saya akan buat review tentang ebook ini, nak belajar SEO jap.

 

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Kejayaan tidak mengenal siapa, tapi siapa yang mahukan
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Siapa tidak mahu duit angkat tangan? Saya rasa
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Hari ini saya nak kongsikan review ebook Teknik