Aku Hanya Penulis Bukan Blogger…

‘Untung lah jadi blogger. Masyuk.’

‘Best jadi blogger dapat banyak sponsor’

Malah, banyak lagi bila kawan kawan aku baca link yang keluar dekat FB aku. Bila ada blog orang akan panggil blogger.

Tapi aku bukan blogger. Malu nak ngaku blogger. Blog aku yang traffic ciput ni apa la sangat kan.

Ya, aku ada blog daddydee.net dan takaful4u.com tapi aku tak rasa diri aku blogger.

Aku Hanya Penulis Bukan Blogger...
Aku Hanya Penulis Bukan Blogger…

Continue reading “Aku Hanya Penulis Bukan Blogger…”

Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Kesukaran untuk menulis blog adalah apabila kekeringan idea.
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Semalam sempat meluangkan sedikit masa untuk berbual dengan
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat Semua Saudaraku... Sekarang ini sana-sini blog yang saya pergi semua