Update : Giveaway Pertama Daddydee.net

Asalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua Saudaraku…

Telah lama saya berfikir untuk adakan satu giveaway. Dan baru hari ini berpeluang dan ada sedikit idea untuk mengadakan giveaway ini. Harap adalah yang sudi turut serta.

Syarat-Syarat:

  1. Buatkan satu entri review ringkas tentang blog ini (daddydee.net). Saudaraku bebas untuk perkatakan apa saja tentang blog ini. Nak kritik ke, caci ke, puji ke, baling tomato ke, semua boleh. Janji tulisan itu mestilah asli, jujur dan ikhlas.
  2. Letakkan backlink entri ini dalam entri tersebut. Masukkan ayat ini dalam penghujung entri anda ‘Giveaway Pertama daddydee.net tajaan bersama pondokkecil.com. ‘
  3. Like fanpage daddydee.net dan add twitter @daddydeedotnet (Kalau sudi la…Tiada paksaan)
  4. Submitkan entri penyertaan saudara sekalian dalam ruangan komen dibawah. Tarikh tutup : 25 Ogos 2012 jam 12 malam.
  5. Penilaian pemenang akan dibuat berdasarkan review terbaik. Review terbaik adalah review yang terasa berkenan  oleh admin.

 Hadiahnya :

Tempat Pertama x 1 : 2 Pas Wayang GSC (Expire: 25 Sept 2012) + RM 35.00

Tempat Kedua x 1 : RM 20.00

Tempat Ketiga x 3 : RM 10.00

Hadiah wang tunai akan di bank-in ke akaun pemenang. Manakala, Pas wayang akan di pos.

 

Senarai Peserta:

Update : Pertambahan nilai hadiah. Terima kasih kepada Tuan Hafizul (pondokkecil.com) kerana sudi menjadi penaja.

PS: Kalau ada yang sudi nak jadi penaja bersama boleh lah berhubung melalui emel saya. Sekian.

Assalamualaikum dan Salam 1 Inspirasi buat Semua Saudaraku Sempena tahun ke dua nya, Cik Tomato
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua saudaraku... Hari ini saya nak kongsikan review ebook Teknik
Assalamualaikum dan salam inspirasi buat semua saudaraku... Ahmadfaizal.com pasti ramai yang kurang arif dan kenal

Cik Tomato Memberi Saya Gembira Menerima

Assalamualaikum dan Salam 1 Inspirasi buat Semua Saudaraku

Sempena tahun ke dua nya, Cik Tomato (CikTom…. Bukan Cik Tom Tom Bak ataupun Cik OngBak ok) ingin memberikan hadiah. Hadiah free? Jadi anda tak mahu kah? Saya mahu. Nak tunggu menang untuk contest Seo Eyriqazz vs Denaihati belum tentu lagi. Persaingan tengah sengit sangat jadi tak salah saya mencuba nasib dalam Giveaway Kedua Dari Cik Tom.

Giveaway CikTom

Tapi dalam peraduan mana pun semua ada syaratnya walaupun pertandingan mewarna buaya darat pun ada syaratnya, begitu juga untuk GiveAway Kedua Dari CikTom ini.

1.  Syarat yang Pertama? Ya, Syarat yang pertama adalah bagaimana saya kenal blog CikTom.

Panjang ceritanya, sukar untuk saya meluahkan semua ini setelah sekian lama saya memendam. Mahu diluahkan atau dibiarkan menjadi satu rahsia hati semata-mata? Mahu tak mahu saya tetap kena story juga sebab syarat kena cerita.

Ceritanya bermula begini, sebelum wujud blog ini saya ada beberapa kali terserempak dengan blog CikTom semasa saya bersama bini lama (blog lama). Dan masa tu, dek kerana malu…malu…tapi mahu (bak kata Ramlah Ram). Saya hanya mengintai dari tirai kamar sahaja. Melihat dari kejauhan dan menjadi pembaca sepi saja.

Dan bila saya sudah berbini baru (blog baru), bini inilah (daddydee.net), bini baru yang lain belum sempat lagi saya masuk meminang lagi, sibuk melayan yang ini. Nanti dah meminang yang baru akan saya war-warkan juga. Barulah saya ada sedikit kerberanian nak beri salam kat Blog Cik Tomato ini. Ya lah, dulu takut tegur takut kena baling dengan Tomato.

Aku bukan abang toiyib yang berkelana tidak pulang-pulang. Ternyata saya pulang lagi ke blog CikTom apabila bersama bini baru. Beri salam, ternyata saya tidak dibaling dengan Tomato. Saya dihidang dengan Tomato.

Cerita berjumpa rumah CikTom ini pun, ketika saya bersiar-siar jalan berpimpin tangan dengan bini baru (blog saya). Dari rumah (blog) ke rumah (blog), lompat punya lompat ternampak pula blog CikTom. Termasuk lah kedalam rumah CikTom. Dan kalau tak silap saya melompat dari rumah Titan (earncent.com) ke rumah CikTom.

Jadi cerita pendeknya saya tersinggah ke blog CikTom ketika saya blogwalking. Situlah mulanya saya menyinggah ke blog CikTom, sekali singgah terus sangkut. 

2. Syarat yang ke-2? Artikel terbaik blog ni??

Saya rasa entri ini adalah yang terbaik iaitu ‘ASB Loan : Cara Saya’ kerana entri ini adalah entri paling jujur yang saya tulis. Entri ini ditulis hasil dari kajian dan pengalaman saya sendiri. Bukan mengikutkan kata orang lain atau pun entri orang lain. Tiada sebab lain entri ini ditulis melainkan agar dapat membantu pembaca blog saya dan kongsikan pengalaman saya sendiri. Saya pun bukan lah seorang perancang kewangan. Saya masih juga belajar dan terus belajar.

3. Syarat yang ke-3? Perlu ada penutupnya.

Buah mempelam buah mangga,

Makan strawberi bersama laksa,

Kalaulah menang amatlah bangga,

CikTom memberi kita lah merasa.

Jom kita pakat join. Moh…Moh….

Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtaiPapa MifzAmnaKak MahhDania EryatiOnlajer,NazriHatiputeraEielaRina AvailAkhiyyHafizulPuanbee dan KeretaHitam.

Asalamualaikum dan Salam Inspirasi buat semua Saudaraku... Telah lama saya berfikir untuk adakan satu giveaway.
Assalamualaikum dan Salam 1 Inspirasi buat semua Success...Impian kita Contest SEO
Assalamualaikum dan Salam 1 Ispirasi buat semua saudaraku. Makin hebat makin mantap. Itu saja yang
Assalamualaikum dan Salam Inspirasi Buat semua Saudaraku sekalian.   Kontest SEO Eyriqazz vs Denaihati makin